Lite vetenskaplig information åt iranska terroristen pourmokhtari som saknar äkta rötter i Norden!

När skribentens mormor gick i skolan fick folk som skrev med vänstra handen inte göra det som gud skapade dem för! Hon tvingades och skriva med högra handen! Det tog år av envishet från folk som fungerar som skribenten för att visa att gud har skapat oss så att vissa skriver med vänstra handen! Iranska terroristen pormokhtari kan göra sina galna beslut! Alla vet att hennes beslut tas för att hon saknar äkta rötter i Norden och hade en galenpanna till farsa som var 1000% macho!

Lite kvinnopsykologi åt alla ovetande män/fäder!

Om du som man/pappa har fått din dotter och skämmas över dig så kommer din dotter att som vuxen kvinna göra så att du skall skämmas för att du någonsin föddes här på jorden! Magdalena Andersson håller god min som vuxen kvinna men hennes beteende visar att hon som barn skämdes för sin pappa och hans beteende! Skribentens mammas galenskap förklaras med att hon som barn skämdes över sin far som var 100% macho! Därför blev hon landsförrädare! Ronaldos svägerska klagar över Ronaldos hjärtlöshet! Gud har lösningen när Ronaldos dotter blir vuxen ser hon till att Ronaldo kommer att ångra att han någonsin föddes! Samma sak skedde med Maradona! Hans dotter såg till som vuxen att han skämdes för att han blivit född här på jorden!

Italian mafia is interested in Baltic Sea!

They are using Grimaldi and Sanna Marin as a tool!

The 235m Ro-Pax vessels, which will run between Finland and Sweden across the Baltic Sea, are slated for delivery by 2023.

https://www.ship-technology.com/news/silverstream-to-offer-air-lubrication-for-finnlines-ro-pax-newbuilds/

Below is the story of how Esko Aho sold himself to Russia! His current situation is that he has sold himself to China!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009154790.html

History will show you that all the shit Sanna Marin does is because she sold herself to italian Mafia! Varför Sanna Marin är en landsförrädare? För att hon är en piga! Växte upp med a lesbisk lögnerska till morsa och hon hatar egentligen hela världen! Bling!Bling! är hennes motivation för att kalla sig homo sapiens! Italienska mafian terroriserar östersjön vilket betyder att Sanna Marin är en terrorist!

Rektorn borde få sparken Aftonbladets granskning av betygssättningen vid Cybergymnasiet i Stockholm, som ingår i storkoncernen Academedia, är rena rama skräckläsningen. För skol-Sverige, för föräldrar, för elever. För att locka elever till skolan justeras betygen upp med metoder som minst sagt kan ifrågasättas.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/ulf-lonnqvist-har-avlidit-var-tidigare-landshovding-och-minister

Korruption i Helsingborg om och om igen – vad gräver vi upp härnäst? https://www.hd.se/2019-05-19/korruption-i-helsingborg-om-och-om-igen--vad-graver-vi-upp-harnast

Ger man pris åt en kvinna från Helsingborg och kallar Helsingborg en smart city bör man undersöka den här kvinnans koppling med internationell mafia för alla vet att Helsingborg är korrupt från topp till tå!

Mafia App! Stay tuned for my App! Italian mafia slave Sanna Marin! Italian and irish slave Sauli Niinistö! Russian and Chinese slave Esko Aho!

I år har 21 svenskar gripits på flygplatsen Kastrup i Köpenhamn – med miljoner kronor i sina resväskor.

Ingen vet vart pengarna är på väg, och nu slår den danska polisen larm, skriver DN. Skyll på Ulf Kristersson! Han lever i en illusion

https://sverigesradio.se/artikel/miljonbelopp-i-resvaskan-21-svenskar-gripna-pa-kastrup-i-ar

Schizofrena landet Sverige har gett jobb åt iranska terroristen pourmokhtari som är en häxa som först tittar i en kristallkrona innan hon bestämmer någonting! https://svenska.yle.fi/a/7-1437121

Natoländerna oroade över Irans stöd till terroriströrelser MEN schizofrena landet Sverige supportar iranska terroristen pourmokhtari!

Hur mycket vaccin har svensken tagit för att bli så här galen?

Elon Musk: Inte otänkbart att Twitter går i konkurs framöver https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/elon-musk-inte-omojligt-att-twitter-gar-i-konkurs Stackars lilla anorektika Sanna Marin!

Hon som är så stolt över att kunna prata rappakalja på twitter! Gud vet hur man tar ner schizofrena Sanna Marin på jorden!

Twitter går i konkurs så vi slipper rappakalja Sanna Marin på twitter! På samma sätt som indiska gick i konkurs för att Anna Batra är en bitch!

Sveriges så kallade elit saknar moral och plikt! Kronprinsessan Victoria inblandad i skattehärva https://svenska.yle.fi/a/7-1251433

Tutta eld på Victorias hus så kommer hon äntligen och fatta vilka barbarer iranska terrorister i Sveriges regering är!

Bumpy "road" of Mose! Mose has been cleaned up from corruption after 40 years!

Civil War in Venice as Corruption Scandal Grows https://www.newsweek.com/2014/07/25/civil-war-venice-corruption-scandal-grows-259732.html

https://edition.cnn.com/travel/article/mose-venice-flood-barriers/index.html (it is not 100% efficient but helps a lot)

So I guess we need 40 more years until the coast of Turku has been cleaned up from corruption! Åbo stads borgmästare Minna Arve har en skruv lös! Hypotesprövning: Åbo stads borgmästare har en skruv lös pga hon har förlorat en dotter samt pga hon tvingar sig själv och tala svenska fastän hon inte alls kan uttala sig på tjänstenivå utan talar svenska som någon som varken kan läsa och skriva!

Undersökningsmetod: Observationer samt "insider knowledge" Minna Arve säger vitt och brett i radion att om alla gör bara det dom säger så blir allt bra! FEL!Hon undviker och säga att folk i Åbo inte kan göra det dom säger pga Åbo är 100% korrupt!

Minna Arve saknar analys förmåga samt akademisk logik och enligt våran "insider information " har hon sålt sig själv åt judar! Därför är hon med i Harvards ledarskaps kurs men hon talar som en analfabet pga hon är korrupt!

Fler som dör än föds i sydöstra Skåne ! Välkommen till den döende Skåne! https://www.ystadsallehanda.se/sjobo/fler-som-dor-an-fods-i-sydostra-skane-men-i-en-kommun-ar-utvecklingen-den-motsatta-3a3e077e/

 

Jyrki Kasvi kirjoitti kilpaa Kuoleman kanssa ja hävisi https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/kritiikit-kirjallisuus/jyrki-kasvi-kirjoitti-kilpaa-kuoleman-kanssa-ja-havisi-voiton-puolelle-jaivat-lukija-ja-toivo-paremmasta-tulevaisuudesta/

 

Skogsstyrelsen uppskattar att cirka 11 miljoner kubikmeter skog dödats i Sverige sista två åren, det är lika mycket som under hela perioden 1950-2017. https://www.lrf.se/om-lrf/organisation/branschavdelningar/lrf-skogsagarna/aktuellt-fran-lrf-skogsagarna/stoppa-borrarna-11-miljoner-kubikmeter-skog-har-dott-pa-tva-ar/

 

Galningar bestämmer över våran planet!

Augusti 2021 gråter galningen Pekka Haavisto krokodil tårar över afganistan! Han tar hit afganer till Finland, de får jobb,bostad och uppehälle med motivation att dom här människor skötte Finlands sak i afganistan!

Varför skall då folk i Finland stå i brödkö? Varför skall dom som står i brödkö inte få jobb,bostad och uppehälle? Varför gråter galningen Pekka Haavisto inte över de stackare som står i brödkö i Finland? Galningen Angela Merkel tutar högst av alla över hur dyrt det är med soldater i Afganistan! Hur dyr är nu inflationen i Tyskland du galna östtyska kommunistiska Angela Merkel!

Afganistan har enorma resurser med olja och gas, men de har ej utvecklat teknologin så terrorist landet Iran säljer olja åt mega oljerika landet afganistan! Vi skulle inte haft någon kris om man inte hade dragit ut soldater från afganistan och hjälpt afganer så att de kunde glädja sig själva och andra med olja och gas! Norge var det landet som tutade högst för att soldater skall lämna afganistan och de tjänar mest på detta för nu är de mega mega mega rika pga olja! Finlands regering brestår av en gäng galningar och de bör alla avgå!