Mafia! Corruption! Built by spanish mafia!

Mafia! Corruption! Built the wrong way!

Follow my Youtube Channel

Follow my Youtube Channel!

https://www.youtube.com/channel/UChhc2Ay3RjGMweI38LezHTw/videos

Susanne became a professor at Karolinska Institute because she got help from spanish-mafia working at Karolinska Institute!

Sverige håller på med ko-handel! 7 av 10 pressbyråer i Stockholm ägs eller ger jobb åt iranska-mellanöstern mafia! Cafeterian i geologiavdelningen vid Uppsala Universitet ägs av iranska maffian. Geologi avdelningen vid Uppsala Universitet har ko-handel med mafia landet iran!

Visst kan man utvisa barn som är födda från utländska föräldrar i Sverige! Swedish school does not educate anyone to become swedish! Läkarstuderande som är födda i Sverige av utländska föräldrar kan inte ens sjunga svenska barnvisor men de tror att de har förmåga och bli en bra barnläkare!

Instagram and Facebook is owned by jewish and iranian mafia! We are living in a fake world!

Myglarkulturen kring Nya Karolinska måste utredas

Nya Karolinska är en skandal och en miljardrullning som saknar motstycke. Kostnaden blir 8 miljarder mer än planerat och samtidigt har vare sig tjänstemän, politiker eller allmänhet insyn i hur skattemedlen används.

Härvan är en svart komedi som måste utredas.

https://www.dagenssamhalle.se/opinion/gastkronika/myglarkulturen-kring-nya-karolinska-maste-utredas/

Nu ser vi effekterna av det liberala skolbygget

Att drygt 14 procent av Sveriges elever inte har gymnasiebehörighet är en humanitär, samhällelig och ekonomisk katastrof.

https://www.dagenssamhalle.se/opinion/gastkronika/nu-ser-vi-effekterna-av-det-liberala-skolbygget/